Evenemanget skulle varit fantastiskt – tack för ett gott samarbete!

Evenemanget Mästare2020 Jyväskylä vill ännu en gång rikta ett stort tack till alla som medverkat i Mästare2020-äventyret: de tävlande, Mästare-funktionärerna, alla samarbetspartners, läroanstalterna, inkommande gäster och artister samt övriga berörda parter.

Mästare är ett unikt och fantastiskt evenemang, ett skyltfönster för hela yrkesutbildningen, där nutidens och framtidens yrken presenteras på ett intressant sätt: i formen som FM-tävlingar i yrkesskicklighet. Både studerande och personal, samt alla andra som är intresserade av utbildning och framtidens arbetsliv har chansen att träffas i samband med Mästare, det största evenemanget inom yrkesutbildningen i Finland. Bilden ovanför texten berättar om vilka element som jätte-evenemanget Mästare består av. Stanna och titta på bilden en stund, du kommer att bli överraskad!

Arrangörerna av Mästare2020, Gradia och Spesia, väntade med spänning på det kommande evenemanget och alla var redo inför drabbningen. Det som ännu fanns kvar att ordna kunde gemensamt förverkligas med personal, studerande och samarbetspartners.

Vi hade ett av de allra bästa och mest minnesvärda Mästare-evenemanget framför oss.”

Mästare2020 evenemangets tävlingsledare Maria Linnavirta i sin blogg 26.3.2020

Även om Mästare2020 i Jyväskylä inhiberades på grund av Coronaviruset så är alla Mästare2020-finalister bland de bästa inom sin bransch i Finland i år. Som erkännande för detta har alla finalister fått ett diplom för sin finalplats i tävlingen. Anmälan till Mästare semifinalerna öppnas under hösten 2020 – se till att vara med då!

Tack ännu en gång för det gemensamma Mäsare2020-äventyret. Även om vi inte kom riktigt ända in i mål, så hann vi göra och uppleva mycket. Vi ses nästa år igen, då i Uleåborg och Mästare2021!

Aktörerna bakom Mästare2020 i Jyväskylä

Du är möjligen intresserad av

Inhiberingen av evenemanget Mästare2020 Jyväskylä: svar på ofta ställda frågor

På grund av coronavirusläget och statsrådets beslut inhiberades evenemanget Mästare2020 […]

Evenemanget Mästare2020 Jyväskylä inhiberas

På grund av coronavirusläget och med beaktande av Statsrådets rekommendation […]

Meddelande från Mästare2020-evenemanget i Jyväskylä gällande coronavirusläget

Mästare-evenemanget arrangeras 11-14.5.2020 i Mäss- och evenemangscentret Paviljonki i Jyväskylä. […]

Evenemangets huvudsamarbetspartners