Logi

Sidan är uppdaterad 17.3.2020

Hotellrum som reserverats för Mästare2020 -evenemanget avbokas inte automatiskt. Ni måste själv avboka de hotelrum ni reserverat. Jkl Booking svarar och betjänar er i frågor gällande logi och avbokning av reservationer.

Kontaktuppgifter Jkl Booking
majoitus@jklpaviljonki.fi
014 339 8144
https://www.jklbooking.fi/yhteystiedot

För evenemanget Mästare2020 Jyväskylä har logikvoter reserverats på hotellen i Jyväskyläområdet. Logibokningar görs centralt via Jkl Booking och Jkl Booking betjänar i alla frågor gällande logi.

Möjligheten att göra logibokningar öppnas för Mästare2020 Jyväskylä-evenemangets domare, tränare, lagledare, tävlande samt evenemangets övriga aktörer 1.10.2019 kl. 9.00.

Mästare-kontoret har till Jkl Booking preliminärt meddelat från vilket hotell varje aktör kan boka ett rum för sig själv. Alla bokningar görs direkt via Jkl Booking per telefon eller e-post. När man gör bokningen ska man nämna att det är fråga om en bokning i Mästare2020-kvoten och meddela på vilket sätt man deltar i verksamheten under evenemanget.

Det är möjligt för andra som deltar i Mästare-evenemanget att göra logibokningar via en online-bokningstjänst som öppnas i mars 2020.

Kontaktuppgifter

Jkl Booking
majoitus@jklpaviljonki.fi
014 339 8144

Hotellbeskrivningarna innehåller uppgifter om kvothotellen, rumstyperna och kvotpriserna, hotellets tjänster samt kontaktuppgifter för restaurangreserveringar.

Evenemangets huvudsamarbetspartners