Save the date: Viikko 20, vuosi 2020

Taitaja-tapahtuma saapuu Jyväskylään 11.–14. toukokuuta 2020!

Taitaja-tapahtuma on Suomen suurin ammatillisen koulutuksen vuosittainen tapahtuma, jossa nuoret ammattiin valmistuvat kilpailevat oman alansa Suomen mestaruuksista.
Jyväskylän nelipäiväisessä suurtapahtumassa nähdään yli 50 lajia ja ammattinäytöstä, joissa kilpailee yli 400 tulevaisuuden huippuosaajaa. Lisäksi tapahtumassa nautitaan monipuolisesta oheisohjelmasta – niin seminaareista kuin kulttuuritapahtumistakin.

Tapahtumapaikkana on Jyväskylän keskustan ja sataman läheisyydessä sijaitseva Messu- ja tapahtumakeskus Paviljonki. Tapahtuman järjestävät Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Gradia ja Spesia yhteistyökumppaneineen.

Taitaja2020 Jyväskylä -tapahtuman teemojen työelämän muutos, elinikäinen oppiminen, yrittäjyys ja kansainvälisyys johdattelemana syntyi tapahtuman slogan Tunne tulevaisuus.

Taitaja2020-tiimi toivottaa teidät mukaan seuraamaan Taitaja2020 Jyväskylä -tapahtumaa – löydät meidät verkkosivujen lisäksi sosiaalisesta mediasta:

Facebook @taitaja

Instagram @Taitaja

LinkedIn/Skills Finland

Youtube Taitaja-tapahtuma

Twitter @taitajaSM

Viikko 20, vuosi 2020 – laitathan ajan kalenteriisi jo nyt. Kävijäodotus tapahtumaamme on 40 000 – olethan yksi heistä?

Tervetuloa mukaan!

Taitaja2020 Jyväskylä -tiimi

#taitaja2020 #tunnetulevaisuus

Sinua saattaisi kiinnostaa myös

Oli tulossa upea tapahtuma – kiitos hyvästä yhteistyöstä!

Taitaja2020 Jyväskylä haluaa lähettää vielä kerran kiitokset kaikille Taitaja2020-matkassa mukana […]

Taitaja2020 Jyväskylä-tapahtuman peruuntuminen: vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin

Koronavirustilanteen ja valtioneuvoston päätösten perusteella toukokuulle suunniteltu Taitaja2020 Jyväskylä -tapahtuma […]

Taitaja2020 Jyväskylä -tapahtuma peruuntuu

Koronavirustilanteen ja valtioneuvoston suosituksen perusteella toukokuulle suunniteltua Taitaja2020 Jyväskylä -tapahtumaa […]

Tapahtuman pääyhteistyökumppanit