Oli tulossa upea tapahtuma – kiitos hyvästä yhteistyöstä!

Taitaja2020 Jyväskylä haluaa lähettää vielä kerran kiitokset kaikille Taitaja2020-matkassa mukana olleille: kilpailijoille, Taitaja-toimijoille, yhteistyökumppaneille, oppilaitoksille, tulossa olleille vierailijoille ja esiintyjille sekä muille sidosryhmille.

Taitaja2020 Jyväskylä -tapahtuman järjestäjät Gradia ja Spesia odottivat innolla tulevaa ja olivat valmiina tapahtumaan. Tapahtuman loppusuoralla olevia järjestelyjä toteutettiin henkilöstön, opiskelijoiden sekä yhteistyökumppaneiden yhteistyössä.

“Tuloillaan olikin yksi parhaimmista ja mieleenpainuvimmista Taitaja-tapahtumista.”

Taitaja2020 kilpailujohtaja Maria Linnavirta Taitaja2020-blogikirjoituksessaan 26.3.2020

Taitaja on ainutlaatuinen ja upea tapahtuma, koko ammatillisen koulutuksen näyteikkuna, jossa esillä ovat tämän hetken sekä tulevaisuuden ammatit mielenkiintoisella tavalla: ammattitaidon Suomen mestaruuskilpailujen muodossa.

“Taitaja-tapahtuma kerää eri alojen tulevat ammattilaiset ympäri Suomen kilpailemaan osaamisen tasosta. Samalla alat tekevät näkyväksi juuri niille ominaiset osaamisen erityispiirteet.”

Ammatillisen koulutuksen asiantuntija, Teollisuusliitto Kari Hyytiä Taitaja2020-blogikirjoituksessaan 25.2.2020

Suomen suurimmassa ammatillisen koulutuksen tapahtumassa ammatillisen koulutuksen väki, niin opiskelijat kuin henkilöstökin, sekä kaikki koulutuksesta sekä tulevaisuuden työelämästä kiinnostuneet kohtaavat toisensa. Yllä oleva kuva kertoo, mistä elementeistä jättitapahtuma Taitaja koostuu. Pysähdy hetkeksi katsomaan kuvaa ja ylläty!

Vaikka Taitaja2020 Jyväskylä -tapahtuma jouduttiin perumaan koronavirustilanteen vuoksi, ovat kaikki Taitaja2020-finalistit oman alansa Suomen parhaimmistoa, voittajia, tänä vuonna. Tästä osoituksena kaikki finalistit ovat saaneet kunniakirjat finaaliin pääsystä. Jokainen Taitaja2020-finalisti saa olla ylpeä itsestään ja omasta ammatillisesta osaamisestaan. Teidän tulevaisuuden tähtien osaamista tullaan tarvitsemaan tulevaisuuden yhteiskunnassa. Seuraava Taitaja-semifinaali ilmoittautuminen käynnistyy syksyllä 2020 – olethan silloinkin mukana!

Kiitos vielä kerran yhteisestä Taitaja2020-matkasta! Taitaja-tapahtuman suunnittelu ja järjestäminen on matka, jonka varrella tehdään valtavan suuri työmäärä. Itse tapahtuma on niin sanottu jäävuoren huippu, maratonin loppusuora tai kirsikka kakun päällä. Vaikka maaliin asti ei tällä kertaa päästy, ehdittiin tehdä ja kokea paljon, saatiin uutta oppia ja muistoja sekä tehtiin tärkeää työtä ammatillisen koulutuksen laadun ja kehittämisen varmistamiseksi. Tapahtuman eteen tehdyn valtavan työmäärän merkitys ei tule katoamaan.

”Vaikka ajat ovat haastavat, on ammatillisen koulutuksen vetovoiman edistämisellä paikkansa myös tulevaisuudessa.”

Skills Finland toiminnanjohtaja Eija Alhojärvi Skills Finlandin blogikirjoituksessaan 5.5.2020

Nähdään ensi vuonna Taitaja2021-tapahtumassa Oulussa!

Taitaja2020 Jyväskylä -tapahtuman toimijat

Sinua saattaisi kiinnostaa myös

Taitaja2020 Jyväskylä-tapahtuman peruuntuminen: vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin

Koronavirustilanteen ja valtioneuvoston päätösten perusteella toukokuulle suunniteltu Taitaja2020 Jyväskylä -tapahtuma […]

Taitaja2020 Jyväskylä -tapahtuma peruuntuu

Koronavirustilanteen ja valtioneuvoston suosituksen perusteella toukokuulle suunniteltua Taitaja2020 Jyväskylä -tapahtumaa […]

Taitaja2020 Jyväskylä -tapahtuman tiedote koronavirustilanteeseen liittyen

Taitaja2020 Jyväskylä -tapahtuma järjestetään 11.–14.5.2020 Messu- ja tapahtumakeskus Paviljongissa Jyväskylässä. […]

Tapahtuman pääyhteistyökumppanit