Tapahtumainfo

Taitaja saapuu Jyväskylään! Messu- ja tapahtumakeskus Paviljonki ja koko kaupunki täyttyvät tämän päivän ja tulevaisuuden huippuosaajista 11.–14.5.2020.

Taitaja on Suomen suurin vuosittainen ammatillisen koulutuksen tapahtuma, jossa ammattiin opiskelevat, alle 21-vuotiaat nuoret, kilpailevat oman alansa Suomen mestaruuksista. Nelipäiväisessä suurtapahtumassa nähdään myös erityistä tukea tarvitsevien opiskelijoiden TaitajaPLUS-lajeja sekä mittelöidään yläkoululaisten teknisiä- sekä kädentaitoja testaava Taitaja9-kilpailu. Tapahtumassa on mukana myös kolme ikärajatonta lajia – puhdistuspalvelut, viherrakentaminen ja CNC-koneistus.

Tapahtuma on kaikille avoin ja maksuton!

Tapahtumassa kurkistetaan tulevaisuuden työhön mielenkiintoisten ammattinäytösten kautta, verkostoidutaan sekä hankitaan lisäosaamista monipuolisten seminaarien kautta – ja mikä tärkeintä – innostutaan ja viihdytään! Mukana on myös lukuisia oheistapahtumia, kuten opiskelijoiden, oppilaitosten ja yritysten kohtaamispaikka Uratori sekä erilaisia tuotteita, palveluja ja elämyksiä tarjoava Tapahtumatori.

Taitaja2020 Jyväskylä -tapahtuman teemojen työelämän muutos, elinikäinen oppiminen, yrittäjyys ja kansainvälisyys johdattelemana syntyi tapahtuman slogan Tunne tulevaisuus.

Tapahtumassa nähdään yli 50 lajia ja ammattinäytöstä, joissa mukana on yli 400 kilpailijaa! Osassa lajeista nähdään myös kansainvälisiä kilpailijoita.

Kävijäodotus tapahtumaan on 40 000 – olethan yksi heistä!

Taitaja2020 Jyväskylä -tapahtuman järjestää Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Gradia yhteistyökumppaneineen. Taitaja-tapahtuman taustaorganisaationa toimii Skills Finland ry.

Tapahtuman pääyhteistyökumppanit