Majoitus

Taitaja2020 Jyväskylä -tapahtuman ajalle varattujen majoituskiintiöiden huonevaraukset on peruttu Jkl Bookingin toimesta johtuen tapahtuman peruuntumisesta. Jkl Booking on yhteydessä varaajiin koskien mahdollisia peruutuskuluja ja palvelee kaikissa varausten peruuntumisiin liittyvissä kysymyksissä.

Yhteystiedot Jkl Booking
majoitus@jklpaviljonki.fi
014 339 8144
https://www.jklbooking.fi/yhteystiedot

Sivu päivitetty 18.3. klo 12.30

Taitaja2020 Jyväskylä -tapahtumaa varten on varattu majoituskiintiöitä Jyväskylän alueen hotelleista. Majoitusvarausten tekeminen hoidetaan keskitetysti Jkl Bookingin kautta. Jkl Booking palvelee kaikissa majoituksiin liittyvissä kysymyksissä.

Majoitusvarausten tekeminen avautuu Taitaja2020 Jyväskylä -tapahtuman tuomareille, valmentajille, joukkueenjohtajille, kilpailijoille sekä muille tapahtuman toimijoille 1.10.2019 klo 9.00.

Taitaja2020-toimisto on ilmoittanut Jkl Bookingiin alustavan tiedon, mistä hotellista kukin toimija voi varata itselleen huoneen. Kaikki varaukset tehdään suoraan Jkl Bookingin kautta puhelimitse tai sähköpostitse. Varausta tehtäessä tulee mainita, että kyseessä on varaus Taitaja2020-kiintiöstä sekä ilmoittaa kuinka on mukana tapahtuman toiminnassa.

Majoitusvaraukset ovat mahdollisia muille Taitaja-tapahtumaan osallistuville maaliskuussa avautuvan online-varauspalvelun kautta.

Yhteystiedot

Jkl Booking
majoitus@jklpaviljonki.fi
014 339 8144

Alla olevasta majoitustarjontaliitteestä löydät kiintiöhotellit, huonetyypit ja kiintiöhinnat, hotellien palvelut sekä yhteystiedot ravintolavarauksia varten.

Tapahtuman pääyhteistyökumppanit