Koululaiselle

Taitaja-tapahtumassa on paljon nähtävää ja koettavaa koululaisille! Jännittävän, energisen ja mukaansatempaavan ammattitaidon SM-kilpailun lisäksi tapahtuman eri teemapäivät sekä oheistapahtumat tarjoavat monenlaista toimintaa kaikenikäisille. Tapahtumaan on vapaa pääsy. Osallistua voit vaikka kavereiden tai luokan kanssa oman aikataulusi ja kiinnostuksen mukaan.

Urapolku-tehtävät sopivat opotunneille ennakkotehtäviksi. Tehtävien avulla on mahdollisuus pohtia omaa osaamista ja kiinnostuksen kohteita sekä suunnitella mihin ammatteihin ja aloihin haluaa Taitaja2020 Jyväskylä -tapahtumassa tutustua.

Taitaja-peli johdattelee tutustumaan kilpailulajeihin ja uramahdollisuuksiin tapahtuman aikana. Pelioppaat auttavat ja opastavat paikan päällä kävijöitä alkuun pelin kanssa. Tapahtuma-alueelta löytyy lisäksi kuusi urapolkupistettä, joissa voi jutella ammattialaa koskevista asioista opiskelijoiden ja ohjaushenkilöstön kanssa. Omia taitojaan pääsee kokeilemaan testaa ja tunne -pisteillä.

Tule seuraamaan kilpailuja

Osallistu oheistapahtumiin

Uratorilla Paviljongin A-hallissa tutustutaan tulevaisuuden koulutus- ja uramahdollisuuksiin. Esillä on yli 50 näytteilleasettajaa, jotka ovat Taitaja2020-yhteistyökumppaneita sekä työelämän ja koulutuksen järjestäjien edustajia. Uratorin Skills Corner -lavalla nähdään ja kuullaan mielenkiintoisia uratarinoita.

Taitotori Paviljongin ympyrätorilla tarjoaa toiminnallisia teemapäiviä kaikenikäisille:

Taitotorilta löydät myös kahvila- ja ruokailupalveluja sekä näytteilleasettajia.

Lämpimästi tervetuloa!

Kaikille avoimeen ja maksuttomaan Taitaja2020 Jyväskylä -tapahtumaan rekisteröidytään (ryhmät, yksilö) Taitajan verkkosivujen kautta. Rekisteröityminen avautuu huhtikuussa.

Tapahtumapaikkana Messu- ja tapahtumakeskus Paviljonki, Lutakonaukio 12, Jyväskylä.


Tapahtuman pääyhteistyökumppanit