Yrittäjät mukana Taitaja2020-tapahtumassa

Ammattitaidon SM-kilpailu Taitaja on Suomen suurin vuosittainen ammatillisen koulutuksen tapahtuma. Erityisen tärkeä se on tietenkin omaa osaamistaan ja ammattitaitoaan osoittaville nuorille ja heidän valmentajilleen, mutta sillä on monenlaista merkitystä myös yrityksille.

Osaajapula on monille yrityksille jo merkittävä kasvun este. Se on tullut esille sekä Suomen Yrittäjien että monien muiden työelämäjärjestöjen viimeaikaisissa selvityksissä. Pulaa osaavista tekijöistä on lähes kaikilla aloilla eri puolilla Suomea. Taitaja2020 -tapahtuma tarjoaa yrittäjille mahdollisuuden tutustua uudistuneeseen ammatilliseen koulutukseen ja nähdä huippuosaajia kilpailemassa omissa lajeissaan. Taitaja2020-finaalissa on noin 50 kilpailulajia ja ammattinäytöstä rakentamisen, ravitsemuspalveluiden, auto- ja kuljetustekniikan, teollisuuden, palveluiden sekä informaatio- ja viestintäteknologian aloilta.

Taitaja2020 Jyväskylä -tapahtumassa yrittäjät voivat myös osallistua mielenkiintoisiin seminaareihin, verkostoitua ja tavata yhteistyökumppaneita tapahtuman näytöksissä ja ständeillä.

Suomen Yrittäjät on tapahtumassa mukana monin tavoin. Olemme palkintokumppanina ja tuomarina yrittäjyyslajissa. Lisäksi järjestämme yhteistyössä Skills Finlandin ja Taitaja-organisaation kanssa vuotuisen ammatillisille oppilaitoksille suunnatun yrittäjyyskilpailun, jonka voittaja palkitaan tapahtuman palkintojenjakotilaisuudessa. Vuoden 2020 teemana on pk-yrityksille ja yrittäjille suunnattu viestintä.

Tsemppiä kilpailijoille ja mukavaa Taitajakevättä kaikille. Nähdään toukokuussa Jyväskylässä!

#taitaja2020 #tunnetulevaisuus

Sinua saattaisi kiinnostaa myös

Creanex Taitaja-yhteistyökumppanina jo vuodesta 2011

Creanex on suomalainen simulaattorivalmistaja. Tuotteitamme käytetään laajalti erilaisten työkoneiden ja […]

Jaakko toteuttaa unelmaansa puuseppänä Puulon Oy:n tehtaalla

Jaakko Järvellä on ollut elämässään selvät sävelet: hän on aina […]

Nilfisk – kehityksen edelläkävijä jo 114 vuotta

Nilfisk lanseerasi jo vuonna 1910 ensimmäisen sähkökäyttöisen imurin Euroopan markkinoille. […]

Tapahtuman pääyhteistyökumppanit