Tule yhteistyökumppaniksi Taitajaan!

Taitaja-tapahtuma on jokavuotinen valtakunnallinen suuren luokan tapahtuma, jonka tavoitteena on edistää ammatillista huippuosaamista ja sen arvostusta sekä lisätä ammatillisen koulutuksen vetovoimaisuutta. Tapahtumalla on vuosittain useita satoja yhteistyökumppaneita, joiden panostus on erittäin merkittävä näiden tavoitteiden saavuttamisessa – ilman yhteistyökumppaneita ei ole Taitajaa.

Yhteistyö Taitaja-tapahtumassa voi ilmentyä monin eri tavoin: yhteistyökumppanit voivat osallistua lajien toteuttamiseen tuomalla tapahtumaan koneita, laitteita, materiaaleja tai palveluja. Lisäksi kumppanien on mahdollista olla tapahtumassa mukana henkilöstönsä osaamisen kautta esimerkiksi lajiohjauksen ja lajin tuomaroinnin merkeissä. Yhteistyöyritysten tuotteet, palvelut ja osaaminen näkyvät kokonaisvaltaisesti tapahtuman toteutuksessa tuoden yritysten tunnettuutta suuren yleisön tietoisuuteen.

Ilman yhteistyökumppaneita ei ole Taitajaa.

Taitaja-tapahtuman yhteistyökumppaneilla on mahdollisuus luoda uudenlaisia verkostoja ja kehittää omaa toimintaansa ja osaamistaan yhdessä oppilaitosten sekä muiden yritysten kanssa ennen tapahtumaa, tapahtuman aikana ja sen jälkeen. Yhteistyökumppanuuksien avulla yrityksillä on mahdollisuus nostaa esiin alakohtaisia työelämän tarpeitaan suoraan oikeille kohderyhmille sekä kontaktoida omien alojensa tulevaisuuden huippuosaajia.

Taitajassa mukana olemalla yritys saa arvokasta näkyvyyttä, vahvistaa ja kehittää omaa brändiään tukemalla ammatillisen koulutuksen edistämistä sekä luo nuorille osaajille kiinnostavan mielikuvan itsestään mahdollisena tulevaisuuden työnantajana.

#taitaja2020 #tunnetulevaisuus

Sinua saattaisi kiinnostaa myös

Creanex Taitaja-yhteistyökumppanina jo vuodesta 2011

Creanex on suomalainen simulaattorivalmistaja. Tuotteitamme käytetään laajalti erilaisten työkoneiden ja […]

Jaakko toteuttaa unelmaansa puuseppänä Puulon Oy:n tehtaalla

Jaakko Järvellä on ollut elämässään selvät sävelet: hän on aina […]

Nilfisk – kehityksen edelläkävijä jo 114 vuotta

Nilfisk lanseerasi jo vuonna 1910 ensimmäisen sähkökäyttöisen imurin Euroopan markkinoille. […]

Tapahtuman pääyhteistyökumppanit