Nilfisk – kehityksen edelläkävijä jo 114 vuotta

Nilfisk lanseerasi jo vuonna 1910 ensimmäisen sähkökäyttöisen imurin Euroopan markkinoille. Imuri painoi silloin 17,5 kg ja tämä keksintö mullisti ymmärryksemme siivouksesta. Aikaisemmin siivouskoneet olivat valtavan suuria, joten ne tarvitsivat jopa neljä henkilöä käyttämään konetta, mutta Nilfiskin ansiosta yksi ihminen pystyi nyt suoriutumaan tehtävästä.

Näistä ajoista on tultu pitkä matka tähän päivään.

Nykyään Nilfisk on paljon muutakin kuin imurivalmistaja. Valikoimastamme löytyvät laadukkaat ja innovatiiviset koneet lattioiden puhdistukseen. Olipa tarpeesi teollisuuslaitos, sairaala, varasto tai toimisto, niin joka paikkaan löytyy aina oikea puhdistusratkaisu. Myös robotiikassa olemme ajan hermolla. Valikoimastamme löytyy autonominen yhdistelmäkone lattioiden pesuun, joka onkin jo useissa Euroopan lentokentillä sekä sairaaloissa vakiokalusteena.

Sen lisäksi toimitamme myös siivouskoneita teollisuuden alalle, jossa olemme teknologian edelläkävijöitä. Työergonomia ja turvallisuus edellä olemme kehittäneet luotettavia ja tehokkaita painepesureita sekä imureita teollisuuden tarpeisiin jo vuosikymmenien ajan. Ensimmäisen teollisuusimurin lanseerasimme vuonna 1940. Tämän jälkeen teollisuusimurit ovat kehittyneet hiljaisemmiksi ja helppokäyttöisimmiksi. Hepa-suodattimet sekä pölyluokitukset ovat tätä päivää, ja vaarallistakin pölyä imuroidessa koneen käyttäjä on turvassa.

Kuluttajille Nilfiskillä on tarjolla laajasti vaihtoehtoja kodin ja harrastevälineiden puhdistamiseen. Hepa-suodattimilla varustetut imurit, märkä-kuivaimurit sekä vettä säästävät painepesurit löytyvät tänä päivänä jo monesta kodista.

Nilfisk on mukana tukemassa YK:n kestävän kehityksen tavoitteita. Vuonna 2015 kaikkiaan 193 maata sopi maailmanlaajuisesta toimintaohjelmasta, jolla pyritään vastaamaan ihmiskunnan suurimpiin haasteisiin ilmastonmuutoksesta köyhyyteen sekä kaikenikäisten terveyteen ja hyvinvointiin. Tulos oli 17 kestävän kehityksen tavoitetta. Me Nilfiskillä olemme mukana aktiivisesti kaikessa toiminnassamme toteuttamassa kolmea tavoitetta; terveys ja hyvinvointi (3) , vastuullinen kulutus sekä tuotanto (12) sekä ilmastoteot (13).

Taitaja2020-kilpailussa meidän oli tarkoitus olla mukana tukemassa tulevia siivousalan ammattilaisia ja tarjota heidän käyttöönsä Nilfiskin viimeisintä tekniikkaa siivoukseen.

#taitaja2020 #tunnetulevaisuus

Sinua saattaisi kiinnostaa myös

Creanex Taitaja-yhteistyökumppanina jo vuodesta 2011

Creanex on suomalainen simulaattorivalmistaja. Tuotteitamme käytetään laajalti erilaisten työkoneiden ja […]

Jaakko toteuttaa unelmaansa puuseppänä Puulon Oy:n tehtaalla

Jaakko Järvellä on ollut elämässään selvät sävelet: hän on aina […]

Työelämän todellisuutta kilpailuun

Kevät lähenee kovaa vauhtia ja niin olisivat lähestyneet myös Taitaja-kisat, […]

Tapahtuman pääyhteistyökumppanit