Innolla kohti Taitaja2020 Jyväskylä -tapahtumaa!

Uusi vuosi on vaihtunut. Nyt olemme astetta lähempänä Gradian kohokohtaa, toukokuista Taitaja2020 Jyväskylä -tapahtumaa. On hienoa saada Taitaja2020-tapahtuma Jyväskylään! Koko kaupunki tulee täyttymään tämän päivän ja tulevaisuuden huippuosaajista viikolla 20. Olen ylpeä siitä, että saamme olla mukana tekemässä näin suurta tapahtumaa ja tehdä samalla Gradiaa, Jyväskylää ja Keski-Suomea tunnetuksi. Kansainvälisille vieraille pääsemme ylpeänä esittelemään suomalaista ammatillista osaamista. Onhan Jyväskylä kasvava, kansainvälinen ja arvostettu koulutuksen ja osaamisen kaupunki – opiskelijakaupunki, joka on tunnettu koulutuksesta ja sivistyksestä. Tiesitkö muuten, että Jyväskylässä joka kolmas vastaantulija on opiskelija?

Taitaja-kilpailu tarjoaa ammatillisen koulutuksen opiskelijoille ainutlaatuisen mahdollisuuden kilpailemiseen ja itsensä kehittämiseen. Taitaja on matka, jonka aikana opiskelija kehittyy ja kasvaa kilpailijaksi. Oppimisen ja onnistumisten kautta kasvaa opiskelijan innostus. Innostus ja positiivinen energia Taitaja-tapahtumissa onkin ihan käsinkosketeltavaa. On upeaa nähdä kilpailijoiden kehittyminen omassa ammattitaidossaan sekä seurata heidän tekemistään ja kokemuksia niin semifinaaleissa kuin itse kilpailussa. Tämä kaikki huipentuu Taitaja-finaaliin, jossa opiskelija näyttää osaamistaan työelämälle ja muille ammatillisesta koulutuksesta kiinnostuneille. Taitaja vahvistaa kilpailukokemuksen lisäksi myös kilpailukykyä työmarkkinoilla – moni opiskelija on tätä kautta saanut varmistettua itselleen tulevaisuuden työpaikan. Yhtä lailla yritykset pääsevät tekemään itseään tunnetuksi opiskelijoiden keskuudessa olemalla tavalla tai toisella näkyvillä tapahtumassa.

Taitaja-tapahtuma tarjoaa niin lajivastaaville kuin muullekin oppilaitoksen väelle ainutlaatuisen mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti. Gradian toiminta siirtyy viikolla 20 Messu- ja tapahtumakeskus Paviljonkiin, jolloin kaikilla on mahdollisuus päästä osallistumaan ja seuraamaan Taitaja-kilpailua sekä oheisohjelmia – tapahtuman suunnittelu ja järjestäminen tuleekin liittymään kiinteästi opetukseen koko Gradiassa. Taitaja2020 Jyväskylä -tapahtumassa tulemme panostamaan lajien näyttävyyteen, vuorovaikutuksellisuuteen ja viihtyvyyteen. Näin tapahtumassa vierailijat saavat innostavan kuvan tulevaisuuden ammateista. Tervetuloa osallistumaan ja seuraamaan huippuosaajien työskentelyä semifinaaleissa ja finaalissa!

Tämän blogikirjoituksen myötä haluan toivottaa kaikille hyvää uutta vuotta sekä menestystä ja uuden oppimista vuonna 2020!

#taitaja2020 #tunnetulevaisuus

Sinua saattaisi kiinnostaa myös

Creanex Taitaja-yhteistyökumppanina jo vuodesta 2011

Creanex on suomalainen simulaattorivalmistaja. Tuotteitamme käytetään laajalti erilaisten työkoneiden ja […]

Jaakko toteuttaa unelmaansa puuseppänä Puulon Oy:n tehtaalla

Jaakko Järvellä on ollut elämässään selvät sävelet: hän on aina […]

Nilfisk – kehityksen edelläkävijä jo 114 vuotta

Nilfisk lanseerasi jo vuonna 1910 ensimmäisen sähkökäyttöisen imurin Euroopan markkinoille. […]

Tapahtuman pääyhteistyökumppanit