Haluatko loistaa ensi keväänä?

Miltä tuntuisi olla oman ammattisi suomenmestari? Haluatko saada ainutlaatuisen kokemuksen? Nyt sinulla on siihen mahdollisuus – sisällytä Taitaja osaksi opintojasi ja lähde mukaan Taitaja2020-kilpailuun!

Taitajassa pääset toimimaan lukuisissa eri verkostoissa ja nostamaan oman osaamisesi näkyville sekä kehittämään ja syventämään ammattitaitoasi jo koulutuksen aikana. Valmentautuminen ja osallistuminen kilpailuun ovat osa opintojasi. Kilpailutoiminta opettaa sinua asettamaan itsellesi tavoitteita, seuraamaan niitä ja pitämään niistä kiinni.

“Mielestäni Taitaja-kisat ovat ykkösluokan mahdollisuus opiskelijalle päästä haastamaan omaa osaamistaan sekä oppimaan uusia taitoja samalla kehittäen jo olemassa olevia. Kilpailu on hieno tilaisuus saada enemmän irti omista opinnoistaan ja luoda uusia tulevaisuuden kannalta tärkeitä verkostoja.”

Petrus Mutanen, Taitaja2019-kilpailija, yrittäjyys

Kilpailuihin osallistuminen antaa sinulle eväitä työelämässä menestymiseen. Työelämä tarvitsee tekijöitä, jotka tarttuvat rohkeasti työn tarjoamiin haasteisiin ja etsivät joustavasti ratkaisuja ongelmatilanteisiin. Huippuosaajalta odotetaan muun muassa yhteistyö- ja viestintätaitoja, idearikkautta, paineensietokykyä, organisointiosaamista, oman työn aikatauluttamista sekä kykyä tehdä päätöksiä. Tätä kaikkea osaamista tarvitaan myös Taitaja-kilpailuissa.

”Kannustankin jokaista intohimoisesti omaan alaansa suhtautuvaa opiskelijaa tarttumaan tilaisuuteen kehittyä huippuosaajaksi.”

Petrus Mutanen, Taitaja2019-kilpailija, yrittäjyys

Innostuitko? Lähde rohkeasti mukaan! Ole yhteydessä omaan opettajaasi tai ryhmänohjaajaasi. Semifinaali-ilmoittautuminen on käynnissä nyt ja päättyy 24.10.2019.

Tule näyttämään taitosi Taitajaan!

#taitaja2020 #tunnetulevaisuus

Sinua saattaisi kiinnostaa myös

Creanex Taitaja-yhteistyökumppanina jo vuodesta 2011

Creanex on suomalainen simulaattorivalmistaja. Tuotteitamme käytetään laajalti erilaisten työkoneiden ja […]

Jaakko toteuttaa unelmaansa puuseppänä Puulon Oy:n tehtaalla

Jaakko Järvellä on ollut elämässään selvät sävelet: hän on aina […]

Nilfisk – kehityksen edelläkävijä jo 114 vuotta

Nilfisk lanseerasi jo vuonna 1910 ensimmäisen sähkökäyttöisen imurin Euroopan markkinoille. […]

Tapahtuman pääyhteistyökumppanit