Enää 70 päivää Taitajaan!

Taitaja2020-kilpailu on jo aivan ovella! Tunnelma on entisestään tiivistynyt tammikuun lopun semifinaaleiden jälkeen. Semifinaaleihin osallistui lähes 1500 kilpailijaa eri puolilla Suomea. Näistä valikoituivat noin 350 Taitaja-finalistia yhteensä 43 eri kilpailulajiin. Onnitteluni kaikille finalisteille ja heidän valmentajilleen!

Loppukiri toukokuun ammattitaidon SM-kisoihin on siis alkanut! Finalistit hiovat valmentajiensa tsemppaamina taitojaan ja valmiuksiaan kohti finaaliviikkoa. Tuomarit valmistautuvat vaativaan tehtäväänsä.

Me Gradiassa teemme parhaamme, että Jyväskylässä vietetään onnistunut ja mieleenpainuva kilpailutapahtuma. Sitä varmistamassa ovat ennen kaikkea Taitaja-toimistomme taitava väki sekä laaja joukko lajivastaavia ja muuta henkilöstöä. Haluamme myös mahdollistaa kilpailutapahtumaan osallistumisen mahdollisimman monelle opiskelijallemme iästä tai tutkinnosta riippumatta, myös muille kuin finalisteillemme. Tapahtuma on kaiken kaikkiaan oiva paikka oppia ja osoittaa osaamistaan – myös koko henkilöstöllemme!

Emme kuitenkaan järjestä kilpailuja ja sen oheistapahtumia yksin. Merkittäviä yhteistyötahoja ovat Spesia Oy (TaitajaPlus-lajit) ja Yrkesakademin i Österbotten (översättningar för de svenskspråkiga finalister). Kilpailujen onnistuneeseen järjestämiseen osallistuu lisäksi suuri joukko muita yhteistyökumppaneita ja sidosryhmiä. Lähes 150 kumppania on jo solminut yhteistyösopimuksen kanssamme, yhtenä tärkeimmistä opiskelija- ja liikuntapääkaupunki Jyväskylä.

Teemme tiivistä yhteistyötä Oulun ja Porin oppilaitosten kanssa, jotka järjestävät seuraavat Taitaja-kilpailut vuosina 2021 ja 2022. Yhteistyö mahdollistaa kilpailutapahtuman pitkäjänteisen kehittämisen ja osaamisen jakamisen. Yhteistyön avulla voimme jakaa kilpailutapahtumasta syntyviä kustannuksia ja edesauttaa kestävää kehitystä tukevien toimintamallien syntymistä. Tästä hyötyvät kaikki koulutuksen järjestäjät. Suurena taustatukena kilpailutapahtumalle ovat Skills Finland ry sekä Opetus- ja kulttuuriministeriö.

Onnistuneen Taitaja-tapahtuman luovat kaikki siihen osallistuvat. Toivotan teidät kaikki lämpimästi tervetulleiksi Jyväskylään toukokuussa!

#taitaja2020 #tunnetulevaisuus

Sinua saattaisi kiinnostaa myös

Creanex Taitaja-yhteistyökumppanina jo vuodesta 2011

Creanex on suomalainen simulaattorivalmistaja. Tuotteitamme käytetään laajalti erilaisten työkoneiden ja […]

Jaakko toteuttaa unelmaansa puuseppänä Puulon Oy:n tehtaalla

Jaakko Järvellä on ollut elämässään selvät sävelet: hän on aina […]

Nilfisk – kehityksen edelläkävijä jo 114 vuotta

Nilfisk lanseerasi jo vuonna 1910 ensimmäisen sähkökäyttöisen imurin Euroopan markkinoille. […]

Tapahtuman pääyhteistyökumppanit